Private Immo

Private Immo

​Bij Masters in Vastgoed krijgt u de meest persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning. 

Beste klant-verkoper,
Hebt U een woning, appartement of bouwgrond te koop dan helpen wij U graag verder. Bij een eerste contact komen wij graag ter plaatse om samen met U een correcte prijs te bepalen. De waarde wordt bepaald aan de hand van vergelijkingspunten van gelijkaardige onroerende goederen die in het laatste jaar verkocht werden. Een correcte prijs is erg belangrijkom een goede transactie te bekomen en zo een juiste prijs te bekomen.  De schatting, die overigens gratis is, gebeurt steeds door een erkend vastgoedmakelaar.
Van het begin tot het einde van uw dossier wordt u bijgestaan door een B.I.V. erkend vastgoedmakelaar. Slechts indien we na een verkennend gesprek merken dat we het samen goed kunnen vinden, kan er sprake zijn van een mogelijke samenwerking. Wij bieden u graag de grootst mogelijke vrijheid en inbreng. Bovendien kan u ons bellen van maandag tot zondag.
Wij hebben graag gelukkige klanten en daar doen wij dan ook alles voor.
Beste kandidaat koper,
Het is heel goed mogelijk dat U in ons aanbod niet vindt wat je zoekt. Door de snelle doorloopsnelheid en het feit dat kandidaat kopers die bij ons in het bestand opgenomen zijn als eerste verwittigd worden brengt dat met zich mee dat veel panden niet op de site verschijnen. Wilt U ook deze voorkeursbehandeling, vul dan via het contactformulier uw gegevens in en wij brengen U als eerste op de hoogte indien wij een pand hebben die U kan passen.
Wij helpen u graag verder. Bel nu voor een gratis schatting of inlichtingen over een huis naar 0477/464219 of contacteer ons via e-mail: mastersinvastgoed@outlook.com